Pasirašyta „Vieno langelio“ sistemos diegimo sutartis su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija

2011-10-28

UAB „Idamas“ pasirašė paslaugų pirkimo sutartį su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija dėl elektroninių paslaugų sistemos sukūrimo įgyvendinant Europos Sąjungos dalinai finansuojamą projektą „Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos elektroninių paslaugų sistema“. Projekto įgyvendinimo metu ketinama sukurti ir įdiegti informacinį portalą bei dokumentų ir paslaugų valdymo sistemas, kurių pagalba bus siekiama pagerinti institucijų vidaus administravimo sistemą ir patobulinti vidines paslaugų teikimo procedūras bei supaprastinti dokumentų valdymo sritį.

Vykdant projektą, prie esamų Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos teikiamų viešųjų paslaugų į elektroninę erdvę ketinama perkelti dar keturias paslaugas, skirtas gyventojams ir verslui:

  • Asmenų skundų ir pranešimų nagrinėjimas.
  • Galimybė susipažinti su asmenine duomenų tvarkytojo disponuojama asmens informacija
  • Duomenų valdytojų atsakymų į Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos užklausimus teikimas.
  • Pranešimų apie duomenų tvarkymo ir išankstinės patikros nagrinėjimo paslauga.

Perkeliant šias Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos teikiamas viešąsias paslaugas į elektroninę erdvę, bus siekiama užtikrinti galimybes interesantams užsakyti elektronines paslaugas iš institucijos portalo ir gauti paslaugų rezultatus interaktyviu būdu. Įdiegta elektroninių paslaugų sistema bus skirta gerinti jų kokybę, didinti asmens duomenų apsaugą elektroninėje erdvėje prisidedant prie informacinės visuomenės plėtros.

Daugiau informacijos:
Gražina Steponavičiūtė
Tel. (8 5) 2788636

 

Grįžti atgal

Naujienos

2023-02-13

Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje
„Integrra“ sistemoje ir toliau tęsiama naujų funkcionalumų, galimybių kuo paprasčiau ir patogiau naudotis sistema, plėtra. Sistemoje yra patobulintas dokumentų kontekstinės paieškos funkcionalumas, kuris, panaudojus įdiegto OCR pajėgumus, gali atlikti kontekstinę paiešką ne tik Word formato failuose, bet ir PDF failo tipo prisegtukus turinčiuose dokumentuose.
2022-08-12

Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje
„Integrra“ sistemoje, kuri paremta debesijos pagrindu, įdiegti labai svarbūs ir kasdieninį įmonės dokumentų valdymo procesą paspartinantys bei palengvinantys funkcionalumai, tokie kaip dokumentų kontekstinė paieška ir įmonių asmeninių dokumentų failų šablonų sukėlimas ir redagavimas gyvai sistemoje.
2021-08-12

„Integrra“ plėtra 2021 „Integrra“ plėtra 2021
2021 metų pirmąjį pusmetį „Integrra“ cloud DVS, kuri yra ir puiki dokumentų pasirašymo kvalifikuotu elektroniniu parašu platforma, susilaukė ypatingo dėmesio iš naujų klientų rato. Per mažiau nei 5 mėnesius mūsų klientų ratas padidėjo 46%. Verslo įmonės, švietimo įstaigos, sporto centrai, apsaugos įmonė, tarptautinis mažmeninis tinklas – visas spektras įvairiausių sektorių ir dydžio įmonių.

UAB „Idamas“, Respublikos g. 34-9, LT-87332, Telšiai.
el. paštas: info@idamas.lt

©  IDAMAS . Visos teisės saugomos